Keilailukilpailu

Töölön Reserviupseerit ja Kaartin Jääkärirykmentti ovat perinteisesti järjestäneet keilailukilpailun ja tänä vuonna myös meidän kerhomme/kiltamme on kutsuttu osallistumaan. Kilpailu järjestetään 16.3.2017 klo 14-15. Palkintona on jokaiselle osallistujalle ikuista mainetta ja kunniaa (riippuen suorituksesta) ja kiertopalkintona voittajajoukkueelle 100mm tykin hylsy, johon lisätään voittajajoukkueen nimikilpi.
Tarkoituksena on nyt siis kerätä Kenttätykistökerhon ja Uudenmaan tykistökillan jäsenistä yksi tai useampi max. 5 hengen joukkuetta ja osallistua edellä mainittuun kisaan. Kisa on rento ja tarkoituksella tasoitettu, joten kokemusta keilaamisesta ei tarvitse olla erityisemmin vaan kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Lisäksi meillä on tarkoitus järjestää muutama harjoittelukerta, joista ensimmäinen on 17.2.2017 Talin keilahallissa klo 17-19. Ilmoittaudu harjoitteluun 15.2. mennessä!
Näytetään, että tykistö osuu aina (tulenjohdon, tuliaseman ja viestilinjan yhteistyöllä)!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot tapiojoh.laakso@gmail.com
Terveisin Tapio Laakso
Kenttätykistökerhon nuorisoupseeri